Így dolgozunk

Így dolgozunk

Kik vagyunk?

A webstudio22 megálmodója és vezetője Kovács Csaba Zsolt.
Pár éve a saját webshopja volt az első weboldal, amit elkészített, azóta számtalan workshopon és továbbképzésen csiszolja tudását.

Hogyan készítjük el a weboldaladat?

Először vedd fel velünk a kapcsolatot. Pár mondatban írd le, hogy mi a cég profilja és milyen jellegű honlapot szeretnél. Az első ötlettől az utolsó kattintásig mindent le tudunk bonyolítani online és telefonon, így lehetsz a Világ bármely pontján – nem szükséges a személyes találkozó.

Ha megvan az elképzelés, szerződést kötünk. Mi bejegyezzük a domain nevedet, elintézzük a tárhelyet, Te pedig elküldesz nekünk minden szükséges anyagot – szöveg, képek, árak, referenciák… minden, amit csak látni szeretnél az oldaladon.

Ekkor kezdődhet a munka. Az elképzeléseid alapján küldünk néhány színpalettát és látványtervet. Te kiválasztod a kedvencedet és ez alapján felépítünk Neked egy WordPress alapú oldalt. A munkafolyamatok során végig tartjuk a kapcsolatot, és cseréljük azokat az elemeket, amik nem tetszenek. Addig csiszoljuk és alakítgatjuk, amíg tökéletes nem lesz a honlapod. 

Amikor elkészültünk, megtanítjuk Neked a weboldalad kezelését, így az alapvető változtatásokat, frissítéseket a későbbiekben akár Te magad is el tudod végezni. De igény szerint, akár eseti, akár havidíjas alapon mi is vállaljuk a rendszeres karbantartást.

Webstudio22
+36705180614
+36302923263
info@webstudio22.hu