munkáink

munkáink

A Te honlapod nekünk ugyanolyan fontos, mint Neked. A közös munka első percétől a Te hivatásod a mienk is lesz – futók, zenészek, kozmetikusok leszünk az utolsó kattintásig.

kriyoga.hu

Kriszta jógaoktatóként a karantén alatt szembesült azzal, hogy a bezártság miatt megnőtt az igény az online órák iránt. Ehhez szeretett volna egy honlapot, ahol élőben és visszanézhető formában is megtalálhatók a videói, előfizetéses rendszert és hírlevelet is integráltunk. A grafika, az arculat már adott volt, e köré építettük fel a honlapot, amit addig csinosítgattunk, amíg pontosan olyan lett, amit Kriszta megálmodott.

sariszabolcs.hu

Sári Szabolcs klasszikus és jazz trombitás oldala modern, vagány színeket kapott - sötétzöld, sötétszürke és mangó. Nem csupán saját zenei bemutatkozó oldala, hanem a különböző formációiról is képet kap a látogató.

partyballon.hu

Ismét egy 22. kerületi családi vállalkozással dolgozhattunk együtt. Viki már elkezdte felépíteni az oldalát, de – szerencsénkre – úgy döntött, hogy minket bíz meg a honlap befejezésével. Egy léggömb és party dekoráció profilú üzlethez illő játékos, világos színeket kapott, sok vidám képpel, integrált webshoppal és blog oldallal.

boriskaceramics.com

Bori kerámiái egyediek, egyszeriek és megismételhetetlenek, mint a világon minden, amit emberi kéz alkotott. Ebben a szellemben készült el a webshop, ami méltó helyet biztosít az ötletes és csodaszépen kivételezett Boriska kerámiáknak.

studio5-music.com

A STUDIO5 alkotói csoport öt fiatal zeneszerzőből áll, akik különbözően gondolkodnak a világról, de a honlapjukat illetően teljes volt az összhang. A domináló szürke árnyalatokat egy kis rózsaszínnel tettünk lágyabbá; az egyoldalas weblapon helyet kapott minden korábbi és közelgő koncert, fotók és cikkek.

illeslaszloceramics.com

Illés László kivételes szépségű kerámiái kivételesen letisztult honlapot érdemelnek. Az oldal nem kifejezetten webshop, inkább egy csodaszép kirakat szürke, homok és bézs színekkel, japán ihletésű betűkkel és gyönyörű fotókkal.

mesekonyha.hu

Bánfalvi Ildi első könyve a legkisebbeket vezeti be a sütés-főzés örömteli világába. A hókifli mesebeli világa könnyen belopja magát a gyerekek és a szülők szívébe is, ehhez alkalmazkodik a weboldal is játékos színeivel és kedves grafikáival.

spiritsc.hu

A Spuri SC triatlon egyesület azzal keresett meg minket, hogy teljes arculatváltást és egy új honlapot szeretnének. Spirit SC-ként új nevet, új logót, és új design-t is kaptak. Az egész oldal dinamikus, tele sporttal és versennyel.

aranylampas.hu

Huszák Regi rövid határidővel, viszont tűpontos elképzelésekkel szerette volna a honlapját végre megvalósítani. Az Aranylámpás lágy, nőies színvilága mellé egy könnyen kezelhető, lényegre törő elrendezést kapott, amelynek minden részlete Regi személyiségét tükrözi.

infraslimx22.hu

Az InfraslimX Studio 22 tulaja teljes körű grafikai, nyomdai munkával és arculattervezéssel bízott meg minket. Fix elképzelése volt a megjelenésről és színvilágról. Az oldal hangulata és dinamikája tökéletesen passzol egy ilyen ultramodern szalonhoz.

basichungaria.hu

A Basic’s Hungária cégcsoport közel 30 éve foglalkozik nagyvállalatok teljeskörű üzemellátásával. Az új weboldaluk modern, stílusos és átlátható. A teljes céget és annak kínálatát mutatja be jól érthető struktúra alapján.

dominkogabriella.hu

Dominkó Gabriella lokális social media és brand stratéga profilja hasznos lehet minden online jelen lévő vállalkozás számára. A weboldal színvilága nőies, letisztult, harmóniát sugároz, a tartalmat profi fotók színesítik.

rajtcsomag.hu

A rajtcsomag.hu futókat és sportolókat célzó weboldal élénk színekkel, motiváló fotókkal, hasznos blogbejegyzésekkel és saját webshoppal. A webshop integrált számlázóprogrammal és kártyás fizetési lehetőséggel rendelkezik.

enektanar-budapest.hu

Kertész Erika énekesnő, dalszerző, szövegíró és tanár. Ez a honlap már a második közös munkánk, itt kifejezetten a tanári profilja került előtérbe. Elegáns színek, lényegre törő tartalom, sok kedves saját fotó és rengeteg zene került az oldalra.

swdiary.com

Kárász-Kiss Péter fiatal fotóművész portfólió weboldala magáért beszél. Minimalista design, minden oldalon a fotóké a főszerep. Egyedi görgetés, szövegblokkok, tematikus színsémák jellemzik az oldalt.

csongarzsuzsanna.hu

Csongár Zsuzsanna mesterkozmetikus első szalonja megnyitásához rendelt tőlünk egy letisztult, nőies honlapot, aminek a színei harmonizálnak a belső kialakítás árnyalataival – kék, púder és törtfehér.

bencekutrik.com

Kutrik Bence zeneszerző meglévő honlapja helyett szeretett volna egy elegáns oldalt. Az egész oldal Bence művei és fellépései köré épül, a színei – szürkék, fehér és türkiz – egyszerre modern és elegáns hangulatot teremtenek.

twoba.hu

A twoba egy egészen különleges hangszer, ezért megérdemelt egy egészen különleges honlapot. A teljesen fekete oldalt a hangszer színével harmonizáló aranysárga dobja fel. Az oldal célja a twoba bemutatása volt, a szakma és a laikusok számára is élvezhető és figyelemfelkeltő formában.

stroodles.hu

A Stroodles tésztaszívószál küldetése, hogy megalkuvás nélküli megoldást kínáljon a mindennapi fogyasztóknak és a vendéglátóiparnak.

whitebeauty.hu

A White Beauty hálózat vezetője Magyarország egyik legelismertebb kozmetikusa, Varga-Rákosi Beáta egy nagyon elegáns, tiszta, luxusérzést keltő oldalt szeretett volna. A választott színek, betűtípusok és elrendezés együttesen teljes mértékben hozzák ezt a hangulatot.

piszsze.hu

A Professzionális és Innovatív Szépségipari Szakemberek Egyesületének elsődleges célja a szépségiparban tevékenykedő szakemberek összefogása és továbbképzése.

erikakertesz.com

Kertész Erika énekesnő, dalszerző és szövegíró első honlapja dinamikus és dögös, tele Erika lemezeivel és dalszövegeivel, gyönyörű fotókkal, valamint folyamatosan frissülő zenei tartalommal.

erintofigyelem.hu

Tóth Lilla lelket gyógyító masszázzsal foglalkozik, ennek megfelelően egy nagyon nyugodt, lágy érzést keltő weboldalt kért tőlünk. Az egy oldalas elrendezésnek köszönhetően minden látogató könnyen eligazodik a honlapon.

gitartanar-budapest.hu

Reschofsky Dáviddal több ízben dolgoztunk már együtt, ez az oldal kifejezetten a gitároktatásra specializálódott. Modern megoldások, csúcsminőségű fotók, informatív oldalak jellemzik.

drvarvolgyi.hu

Dr. Várvölgyi Tímea ügyvéd számos szakterületen dolgozik, ehhez szeretett volna egy jól átlátható, informatív honlapot. Az oldal hangulata elegáns, de nem szigorú, a kék, levendula és mandula árnyalatai dominálnak.

greendepo.hu

A Greendepo webshop három fiatal valóra vált álma, melyben környezettudatos termékeket kínálnak, hogy apró lépésenként tegyék egy jobb hellyé a világot.

reschofskymusic.com

A “Reschofsky” egy szóló és egy zenekari projekt is egyben, amelyekben kortárs kísérleti elektronika találkozik élő hangszerekkel. Ennek jegyében minimalista, újszerű megoldásokkal tarkított oldalt készítettünk Reschofsky Dávid számára.

rolandszentpali.com

Szentpáli Roland tubaművész a meglévő oldalát szerette volna felfrissíteni. Letisztult színeket és betűtípusokat, új elrendezést kapott a honlap, ahol minden Roland kiváló munkásságáról szól.